Selecteer een pagina
inotherwords banner

Team

D’Laine Camp

 

Van kinds af aan ben ik gefascineerd door taal, en verslaafd aan lezen. Ik ben tweetalig opgevoed: geboren in de Verenigde Staten en geëmigreerd naar Nederland vlak voor mijn tiende verjaardag.

Na mijn studie Kunstgeschiedenis en Archeologie aan de Rijksuniversiteit Groningen was ik blij verrast dat ik mijn liefde voor woorden kon combineren met mijn kennis van kunst en architectuur. Dat deed ik eerst in combinatie met mijn werk als architectuurhistoricus, maar in de loop van de tijd richtte ik mij steeds meer op het vertalen en eindredigeren. Want mijn motto is: doe vooral wat je leuk vindt en waar je goed in bent!

 

Maria van Tol

Ik ben een geboren lezer, getogen in de Nederlandse havenstad Rotterdam. Ik heb Filosofie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Engels aan de Hogeschool voor Tolken en Vertalen (ITV) in Utrecht; ook heb ik cursussen interieurvormgeving en architectuur gevolgd. Ik werk sinds 2003  met veel plezier als vertaler bij InOtherWords. Mijn favoriete architectonische vorm is die van de binnenplaats.

Overige medewerkers

Gerda ten Cate, Nederlandse eindredacteur

Jesse van der Hoeven, freelance vertaler

Nasja de Vries, freelance vertaler

Pierre Bouvier, freelance vertaler

Donna de Vries-Hermansader († 2019), vertaler en Engelse eindredacteur